Süleyman-Emine Nebati İlkokulu
Yeni mah. 703. Sk. No23 Viranşehir/ŞANLIURFA

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Çanakkale Zaferi´nin 101.Yıl Dönümü etkinlikleri arasında olan Viranşehir İlçe İlkokullar arası Resim Yarışmasında Okulumuz 4/E Sınıfı Öğrencisi Rodi AVU 1. olmuştur.

Normal Eğitim

Kalorifer (kömür)

Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 90 km´dir.Viranşehir ilçe merkezindedir.

Yeni mahalle, 703.Sokak, No:1 Viranşehir/ŞANLIURFA